Categories


Authors

4 do's and don'ts, når du skal tage billeder af dit tøj

4 do's and don'ts, når du skal tage billeder af dit tøj

Du har måske læst, at nu kan alle tilføje 10 billeder pr. annonce, når man sætter noget til salg på Trendsales?

Men inden du begynder at skyde en masse billeder afsted, kunne det være en god idé lige at læse denne lille guide igennem – som inspiration til, hvordan man tager gode billeder, der sælger meget bedre på Trendsales.

Et billede siger nemlig mere end tusind ord.


c.png

1. Godt lys vs. dårligt lys

Det er altid en god idé at tage billeder i naturligt dagslys. Tager du billederne om aftenen, kan det være svært for en interesseret køber at få en fornemmelse af, hvordan tøjet tager sig ud i virkeligheden. Desuden er blitz heller ikke din ven, da blitzen kan give et forvrænget billede af varens farve og detaljer.


a.png

2. Neutral baggrund vs. rodet baggrund

Forestil dig, at du kommer ind på en webshop og skal købe en ny bluse. Ville du have mest lyst til at købe blusen, hvis den blev præsenteret på en hvid, neutral baggrund, eller hvis den blev portrætteret på et rodet spisebord med opvasken stående i baggrunden?


b.png

3. Ikke krøllet vs. krøllet

Selvom din bluse er så god som ny, men blot har haft fornøjelsen af at ligge sammenkrøllet inde bagerst i klædeskabet, kan man som køber tro, at blusen er mere brugt, hvis den ikke bliver lagt flot ud.


d.png

4. Skarpt vs. uskarpt

Det siger måske sig selv, men en fedtet kameralinse kan få dit tøj til at syne snusket og uflatterende. Husk derfor altid lige at pudse linsen, inden du tager billeder af dit tøj, så annoncen står knivskarpt.


 

Udover de fire tips er det også altid et stort plus, hvis man tager billeder med tøjet på, da det kan give køberen et bedre indtryk af, hvordan tøjet ser ud på.

Vi håber, du kunne bruge vores tips til inspiration. Lige nu oplever vi nemlig højere aktivitet på Trendsales end nogensinde før, og det er derfor ikke et helt tosset tidspunkt at få sorteret ud i garderoben og få sat til salg på Trendsales.

Kom i gang med at sælger ud her.

20 forfriskende fund, vi drømmer om

20 forfriskende fund, vi drømmer om

Nyhed! Nu kan alle tilføje 10 billeder pr. annonce

Nyhed! Nu kan alle tilføje 10 billeder pr. annonce