Categories


Authors

6 trends, som vi har planer om at købe secondhand lige nu

6 trends, som vi har planer om at købe secondhand lige nu

Kalenderen siger endelig april, og vi har fundet en række items, der emmer af forår, som vi helt sikkert vil shoppe secondhand fremfor som ny.

Totebags

De store klassiske totebags er højest på vores liste over ting, vi drømmer om at tilføje til garderoben. Tasken er nemlig lige dele pæn og lige dele praktisk – og så er vi ikke et sekund i tvivl om, at man sagtens kan finde den rummelige taske secondhand.

Spidse ballerinasko

Vi elsker alle afskygninger af de populære ballerinasko – lige fra de traditionelle runde og Mary Janes til de spidse snuder. Og især de spidse ballerinaer er vi på udkig efter lige nu på Trendsales.

Plisseret nederdele

Det gode ved at investere i en plisseret nederdel nu er, at man kombinere den korte nederdel med et par bukser under – og så når sommeren melder sin ankomst, kan nederdelen bruges over bare ben.

Capri bukser

3/4 lange, knickers eller capri bukser. Kær buks har mange navne – og så er den at finde her, der og alle vegne for tiden. Måske er du heldig at finde det helt rigtige par til en god pris på Trendsales?

Fodboldtrøjer

Vi har sagt det før, men vi siger det igen. Fodboldtrøjer er ikke til at komme udenom – også selvom man ikke går det mindste op i den populære sport. Især retro-udgaverne kan man finde secondhand.

Bælter

Som prikken over i’et er bælter også inde på vores radar for tiden. Og der er en hel del penge at spare ved at finde bæltet secondhand – og man kan samtidig være heldig at finde fine vintage bælter på Trendsales, som man ikke kan finde for ny.

Vi har fundet 24 ting i stål & sølv, der vil  pynte i boligen

Vi har fundet 24 ting i stål & sølv, der vil pynte i boligen

18 forårsfund under 500 kroner, som du kan shoppe secondhand

18 forårsfund under 500 kroner, som du kan shoppe secondhand