Categories


Authors

8 hurtige tips til annoncer, der sælger hurtigt

8 hurtige tips til annoncer, der sælger hurtigt

Du har et item til salg, som bare ikke bliver solgt. Men hvorfor?

Vi giver dig her lidt gode tips til, hvordan du kan tiltrække endnu flere købere til din shop med blandt andet at tage gode billeder og sætte skarpe priser.

Tag billeder i naturligt lys

Når du skal tage billeder af dine items så undgå at tage billeder i mørke rum eller sent om aftenen – vælg hellere at tage billeder i naturligt dagslys. Undgå samtidig at bruge blitz, da den ofte slører detaljer og kan give forkerte farver på varen.

Neutral baggrund

Ligeledes er det en god idé at vælge en neutral baggrund, når du tager billeder. Tag et maleri eller spejl ned fra væggen og hæng bøjlen på sømmet i væggen eller placér dit item på en ensartet flade.

Slå ‘Køb nu’-funktionen til

Det er meget nemmere som køber at slå hurtigt til, når man ikke behøver at kommunikere frem og tilbage. Derfor anbefaler vi, at man altid slår ‘køb nu’-funktionen til på sine annoncer.

Få alle vinklerne med

Du kan heldigvis uploade mere end ét billede til hver annonce. Derfor er det en god idé at tage billeder af dit item fra alle vinkler – og også af eventuelle skader.

På med tøjet

Når du har taget billeder af dit tøj, kan du med fordel også hoppe i tøjet og tage et billede med det på. En kjole, der ligger krøllet sammen på en seng er svær at købe, fordi man ikke ved, hvordan den ser ud på.

Brugt din kreativitet

Blikfang har altid været en god ting – og en måde at lokke kunder i butikken på er ved at være kreativ med de billeder, du lægger op. Hvorfor ikke skille sig ud i feedet, samtidig med at du viser varen frem?

Den gode beskrivelse

Beskrivelsen på annoncen er lige så vigtig som de gode billeder, hvis du vil undgå 117 spørgsmål. En god beskrivelse indeholder information om varens udseende & stand, om den er stor elller lille i størrelsen, og om der er nogle fejl eller mangler.

Den rigtige prissætning

Du kan have taget nok så pæne billeder – men hvis prisen er sat forkert, bliver dit item nok ikke solgt. Tænk altid over: hvad du selv har givet for det? Hvordan er varens stand? Hvad sælger andre lignende items for på Trendsales? Og hvad ville du selv give for det?

Har du prøvet vores geniale funktion 'Gensælg'?

Har du prøvet vores geniale funktion 'Gensælg'?

Kan du tjekke ét af punkterne af? Så ved du, det skal sælges

Kan du tjekke ét af punkterne af? Så ved du, det skal sælges