Categories


Authors

Info om Corona-virus / Covid-19 

16. marts 2020

Som altid er der fuld gang i handlerne på Trendsales, og det er fortsat trygt at handle hos os, når vi sammen tager vores forholdsregler.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger og beslutninger og tager løbende bestik af situationen, og vi opfordrer til, at både købere og sælgere viser omtanke.

Vores pakkeleverandør, DAO, har blandt andet indført forskellige tiltag, der begrænser kontakt mellem mennesker i leveringsprocessen. Det kan du se mere om her.

Vi har samlet nogle råd til jer som købere og sælgere:

Som køber: 

  • Som sædvanligt skal du ikke kvittere med underskrift, men med en kode når du henter pakken - og på den måde er der minimal kontakt mellem mennesker. 

  • Er din pakkeshop lukket vil du få besked fra DAO om, hvor pakken er dirigeret hen.

  • Vask hænder i 20 sekunder, efter du har åbnet pakken.

Som sælger:

  • Vask hænder i minimum 20 sekunder inden du pakker din vare ind. Vask også hænder inden du afleverer pakken i pakkeshoppen. 

  • Hvis din sædvanlige pakkeshop er lukket, kan du finde en anden ved at trykke på “Se DAO shops” under handelsdetaljer for handlen. 

  • Hvis du sælger ofte, kan du overveje først at sende pakker, når du har flere pakker du skal have sendt. Så undgår du for mange ture til pakkeshoppen. Dog senest inden deadline for indlevering, som fremgår under Handelsdetaljer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at trykke på “Support” i Trendsales-appen, eller skrive en email til support@trendsales.dk


Pas på jer selv og hinanden.

Bedste hilsner,
Trendsales-teamet 💛

Free shipping monday!

Free shipping monday!

Trendsales Market // 14. juli

Trendsales Market // 14. juli