Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more.


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more.
TradonoPay: Modtag varen, eller få pengene tilbage!

TradonoPay: Modtag varen, eller få pengene tilbage!

Så er det slut med bekymringerne! Du skal ikke længere frygte, at varen som du lige har købt ikke ankommer, eller at varen ikke ligner den, som du blev lovet. Der er nemlig kommet en mellemmand til bordet ved alle handler. Din nye ven ved bordet hedder TradonoPay.
TradonoPay holder dine penge, indtil at du har accepteret at have modtaget varen, eller at varen er i den lovede stand - eller får du pengene tilbage!

Læs mere om TradonoPay herunder, eller se med i videoen hvor Nicklas har taget sin pædagogiske kasket på, og tager dig igennem hvordan TradonoPay fungerer.

Modtag varen - eller få pengene tilbage!

Modtager du ikke trøjen, eller er dit nye ur ikke i optimal stand – så får du pengene tilbage, hvis du har købt den med TradonoPay. For at benytte TradonoPay, koster det 7,5% i sikkerhedsbegyr, dog min. 7,50 kr. Sikkerhedsgebyret dækker bl.a. tab ved tilbagebetalinger og returporto, udviklingsomkostninger, gebyrer til betalingspartnere og løn til kundeservicemedarbejdere.

 

Support er med dig hele vejen

Er du i tvivl om noget undervejs, eller har du brug for hjælp – så er Tradonos venlige og hjælpsomme support altid ved hånden. Når handlen foregår med TradonoPay, vil der endnu mere effektivt end før, kunne knuses problemstillinger inden, undervejs eller efter handlen – til glæde for alle parter.

Registrer dig på TradonoPay lige her, så kan du betale stensikkert næste gang: 

 

Vil du gerne læse flere detaljer om TradonoPay, så læs med herunder vores udførlige guide.

Sådan foregår en handel med TradonoPay

1. Køber byder på en vare og tilvælger TradonoPay som en del af buddet - Nu er det op til sælger at acceptere, modbyde eller afvise buddet.

2. Sælger accepterer og aftalen er indgået - Aftalen er dermed i hus og er ifølge dansk lovgivning juridisk bindende.

3. Køber overfører pengene til Tradono - Pengene er i Tradonos sikre hænder i 14 dage, eller indtil køber trykker “Varen modtaget”.

I tilfælde af problemer… Når køber har overført pengene til Tradono, kan både køber og sælger kontakte support og indberette et problem ved at trykke “problem”. Sker dette sættes overførslen på pause i op til 30 dage. I mellemtiden går Tradono Support ind i sagen. Tradono fungerer altså som en slags sikker mellemmand i handlen. Har du generelle spørgsmål anbefaler vi, at du ikke trykker “problem”, men kontakter vores support på support@tradono.com.

4. Varen sendes, afleveres eller afhentes - Hvis alt går, som det skal, har brugeren 14 dage til at sende, aflevere eller afhente varen. Husk altid som minimum at have en indleveringsattest som bevis ved afsendelse.

5. Varen er i købers hænder - Når køber har modtaget varen og har godkendt den, trykker han eller hun “varen modtaget”.

6. Tradono udbetaler pengene til sælgeren - Tradono udbetaler derefter pengene til sælgeren. Vær opmærksom på, at der godt kan gå flere dage, før pengene er på din konto. I nogle tilfælde kan førstegangsbrugere opleve en del ventetid efter udbetaling. Dette skyldes bl.a., at vi og vores betalingspartner Stripe, skal sikre os, at din konto og kreditværdighed er i orden.

pay-img-blogpost.png
TradonoPay: Sælg med sikkerhed - helt gratis!

TradonoPay: Sælg med sikkerhed - helt gratis!

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen