Categories


Authors

Stjæl stilen fra din yndlingstegnefilm

Stjæl stilen fra din yndlingstegnefilm

Hvem skulle have troet, at man kan finde inspiration til sit næste outfit ved at se tegnefilm?

Det viser det sig, at det kan man. Vidste du eksempelvis, at The Ashleys garderobe fra Frikvarter er spækket til randen med Ganni- og Saks Potts-vibes? Hvis det fangede din opmærksomhed, så bliv ved med at scrolle for at se, hvilke tegnefilmsfigurer der leverer det ene modeøjeblik efter det andet.

Totally Spies!

uf.jpg

Fra 00’er-tubetoppe og farverige hatte til solbriller med farvet glas. De tre undercoveragenter Alex, Sam & Clover reddede ikke bare verdenen fra ondskab - de leverede også misundelsesværdige outfits på stribe - overvej lige, hvor fede deres hatte er på det her billede.

Wilma fra The Flintstones

theslitn.jpg

Fred Flintstones kone Wilma havde i særdeleshed god stil. Og hendes asymmetriske kjole og perlehalskæde er altså ikke so last stenaldertid - den holder stadig anno 2019. På Trendsales kan du i hvert fald shoppe perler, så det batter.

Askepot

akeke.jpg

Fortællingen om den charmerende Disney-prinsesse, der mister sin glassko på vej hjem fra fest, fordi hun skal nå sin Græskar-taxi, er en sand klassiker. Og den ikoniske, transparente sko hører sig også til gadebilledet i dag - dog i en plastik-udgave. Glem heller ikke chokeren.

Kim Possible

kim.jpg

Kim Possible slås med skurke fra Dr. Drakken til Lord Monty Fiske iført Grønne cargobukser, en tætsiddende turtelneck, en bæltetaske og et par sorte handsker - og hvorfor ikke kæmpe sig gennem dagens gøremål i samme outfit? Det er både praktisk og fedt.

Ursula fra Den Lille Havfrue

dne.jpg

Den onde havheks var først ude med at bruge muslingeskaller og konkylier som smykker. På Trendsales bugner det med smykker i det hav-inspirerede design - så det er bare at dykke ned i det store udvalg.

The Ashleys fra Frikvarter

frik.jpg

Det er ingen hemmelig, at den lettere irriterende klikke fra Disney-serien Frikvarter må være inspireret af teenagefilmen Clueless. Og lad os sige én ting; trends kommer og går - men Clueless består.

Trendsales fund // Tasker👜

Trendsales fund // Tasker👜

Gratis forsendelse hele efterårsferien 🍂

Gratis forsendelse hele efterårsferien 🍂