Categories


Authors

Trendseller Oscar: "Med kendskab til modeindustriens tøjspild handler jeg altid secondhand"

Trendseller Oscar: "Med kendskab til modeindustriens tøjspild handler jeg altid secondhand"

Oscar arbejder med mode til hverdag, og efter flere år i modeindustrien har han fået et indblik i, hvor stort et omfang af tøjspild, der egentlig hersker der. Denne bevidsthed har motiveret ham til handle secondhand, hvilket er en måde at bidrage til en formindskning af dette spild.

“Jamen efter at have været i modeindustrien i flere år, så har jeg fundet ud af, hvor meget tøj der går til spilde, og derfor kan jeg også godt lide at handle secondhand, da det er med til at give bevægelse i min garderobe – men samtidig kan andre også få gavn og glæde af noget af det, jeg ikke har lyst til at bruge længere,” forklarer Oscar.

Det er nemt både at købe & sælge på Trendsales

“Jeg sælger secondhand, fordi det er en god måde for mig at tjene lidt ekstra penge på , og derudover synes jeg, at det giver en god bevægelse i min garderobe,” fortæller Oscar entusiastisk.

Han har været aktiv bruger på Trendsales siden 2018 og er især begejstret for, hvor nemt det er at bruge appen: “Jeg synes, det er dejligt nemt at købe og sælge via Trendsales, fordi platformen er så brugervenlig,” fortæller Oscar og fortsætter: “Det er meget nemt at finde nogle gode fund”.

Trendsales giver altså Oscar en nem måde at opdage skjulte skatte og unikke stykker tøj, der tilføjer karakter til hans garderobe.

“Jeg finder inspiration i gadebilledet, og jeg kan godt lide at observere folk og blive inspireret derigennem," afslører Oscar. Hans stil er en refleksion af det omgivende miljø, hvilket afspejles i hans valg af secondhand-fund, der rummer en unik blanding af tendenser og personlig stil. Især striktrøjer har han en stor svaghed for.

“Et af mine bedste secondhand-køb er blandt andet en blå strik, som jeg går meget med,” siger han smilende og tilføjer “og jeg har generelt fundet mange, lækre striktrøjer secondhand”.

Oscar har selv en masse items til salg på Trendsales – blandt andet alt fra fede sweatshirts, en varm uldfrakke og de blødeste sweatpants fra HAN Kjøbenhavn til cool accessories og sneakers.

Julegaveidéer til hende, som du sagtens kan købe secondhand

Julegaveidéer til hende, som du sagtens kan købe secondhand

Du kan nemt finde palietter & glimmer på Trendsales til sæsonens fester

Du kan nemt finde palietter & glimmer på Trendsales til sæsonens fester