Categories


Authors

Say cheeeeese, pleeease đź“·  đź’Ą

Say cheeeeese, pleeease đź“· đź’Ą

Er du også typen, der kigger på billedet, før du læser teksten? Sådan har de fleste det. Derfor har vi lavet en guide til at tage bedre og kreative billeder på Tradono.
Det viser sig nemlig, at sælgere med gode billeder sælger 5 gange hurtigere end sælgere med dĂĄrlige eller uklare billeder! 
Vi kommer dig til undsætning og giver dig insider-tips til, hvordan du kan oppe dit foto-game og tiltrække flere købere til din Tradono-shop. Se med herunder!



Voldoende daglicht is een MUST.  Deze foto is binnen gemaakt met veel daglicht waardoor zelfs witte sneakers tegen een witte achtergrond duidelijk zijn!

Lys

Nummer 1 i fotografhĂĄndbogen er godt lys! Tag billeder i dagslys, og undgĂĄ at tage billeder i mørke rum eller sen aften. UndgĂĄ at bruge blitz - den slører ofte detaljer og giver mĂĄske forkerte farver pĂĄ produktet. 
Skoene herover er taget i dagslys - og selv om det er hvide sko med lys baggrund, kan man stadig se detaljerne pĂĄ skoene.

Je ziet de schroef waar de kledinghanger aan hangt. Deze verkoper is zo slim geweest om tijdelijk even een schilderij te verplaatsen voor de foto!

Neutral baggrund - tag malerier ned

Vælg en neutral baggrund til dit item. Det kan være ret svært at finde det i ens hjem, men vi har et trick! Find et billede, maleri eller spejl, som du har hængende pĂĄ en væg, og tag det ned fra væggen. Derefter kan du hænge bøjlen pĂĄ det søm, som billedet hænger pĂĄ og dermed undgĂĄ forstyrrende elementer som rod  (vi kender det alt for godt...), sengetæppe med mønster, eller lignende.

Forskellige vinkler

Du kan heldigvis tage så mange billeder, som du vil i appen, så det kan være en god idé at tage billeder fra alle vinkler, og af eventuelle skader på tøjet eller tingen, så andre Tradonees er med på, hvad de køber.

Konsistens

NĂĄr du har fundet en flot baggrund til dine items, sĂĄ prøv eventuelt at bruge samme baggrund til alle dine items. Det ser altid meget indbydende ud, nĂĄr man kommer ind pĂĄ en shop, hvor der er konsistens i billederne. SĂĄ ligner det næsten en webshop eller en lækker Instagram-profil. 

Selfie time!

En kjole, der ligger krøllet sammen pĂĄ en seng, er svær at købe, fordi man ikke ved, hvordan den ser ud pĂĄ. Ovenfor kan du se eksempler pĂĄ Tradonees, der pĂĄ forskellige mĂĄder viser tøjet pĂĄ sig selv. Har du ikke en "instagram husband/wife", der kan tage billederne, sĂĄ er det heldigt, at vi nu har aktiveret front end kameraet, nĂĄr du skal tage billeder i appen - sĂĄ kan du løse det problem pĂĄ Kardashian-mĂĄden: Med en selfie. 
 

Rotation og redigering af billeder

Det er rimelig besværligt, hvis man skal til at bruge et redigeringsprogram til billederne, før man lægger dem op. Vi prøver altid at gøre det så let og hurtigt som muligt at sætte ting til salg på Tradono. Derfor har vi valgt at lægge muligheden for at rotere billedet og redigere kontrast og lys inde i selve appen, når du har taget et billede. Det kan gøre en kæmpe forskel. Du trykker bare på billedet, når du har taget det, og så kommer mulighederne for redigering frem.

Kreativitet

Blikfang har altid været en god ting, og en måde at lokke kunder i butikken er ved at være kreativ med de billeder, du lægger op. Hvorfor ikke skille sig ud i feedet, samtidig med at du viser produktet? Ovenfor er der nogle eksempler på hvordan andre Tradonees har været kreative (den ene kræver lidt smidighed - vi er fans!).

Kontekst

Sælger du et møbel eller en tingest til hjemmet, som ikke alle lige ved, hvordan de skal bruge? Vis et billede af konteksten - for eksempel hvordan sofaen ser ud i din stue, eller inspirer til hvordan de gamle ølkasser, du sælger, kan bruges. SĂĄ er det lettere for købere at forestille sig, hvordan det vil se ud hos dem selv. Men husk, at det første billede altid bør være selve produktet, uden en kontekst - sĂĄ man kan se, hvad der sælges.

CLICK CLICK đź“· đź’Ą 

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee