Categories


Authors

7 ting du skal købe på Trendsales i januar

7 ting du skal købe på Trendsales i januar

Vi er kommet ind i et nyt år – med måske nye, gode vaner, men stadig et par kolde vintermåneder foran os. Derfor har vi fundet 7 kategorier, som er oplagte at shoppe secondhand på Trendsales, når kalenderen siger januar.

Striktrøjer

Det er koldt udenfor, og måske er du på jagt efter en ny sweater? På Trendsales kan du spare op til 70% på preloved sweatre – lige fra Ganni & Baum und Pferdgarten til Gestuz.

Vinterstøvler

Ligesom med striktrøjer er der mange penge at spare, hvis du finder de varme støvler secondhand. Måske har nogen købt et par nye vinterstøvler eller fået et par i julegave – og derfor sælger de sidste års støvler på Trendsales til en god pris.

Dunjakker

Vi elsker dunjakker – og generelt bare jakker, man kan holde varmen i på denne tid af året. Og heldigvis er der en masse dunjakker til salg på Trendsales – måske er din favorit i blandt?

Skitøj

Det er skisæson. Og er du en af de heldige, der skal på ski i år, men du mangler et par fede skibriller eller en varm jakke til pisterne? Tag et kig på Trendsales, inden du går ud og køber et spritnyt sæt, du måske ikke får brugt særligt meget.

Beauty

Når januar rammer, er det måske blevet tid til at få gang i den skønhedsrutine, der gik lidt i vasken henover julen. Januar er en særdeles god måned at finde beauty, da mange måske har fået dobbeltgængere i julegave, og derfor kan du spare mange penge på ofte helt nye produkter.

Sportstøj

New year, new me. Er du en af de mange, der har et nytårsfortsæt om at komme i form i løbet af det nye år? Eller er du bare vild med sporty core? Vi har oplevet en imponerende vækst i sportskategorien på Trendsales, så måske du skulle kigge efter dine nye Planet Nusa top eller 7 Days Active løbebluse på Trendsales?

Fleecetrøjer

Man går aldrig galt i byen, eller skoven, med en god fleece. Find en på Trendsales fra fede brands som The North Face, Patagonia eller Nike.

Januarudsalg: 12 fund under 500 kroner til hende

Januarudsalg: 12 fund under 500 kroner til hende

22 fund, der understreger, hvorfor vi elsker farven hvid

22 fund, der understreger, hvorfor vi elsker farven hvid