Categories


Authors

8 ting, du skal sætte til salg, når vinter bliver til forår

8 ting, du skal sætte til salg, når vinter bliver til forår

Har din garderobe brug for en større forårsrengøring? Bliv inspireret til, hvad du skal sætte til salg på Trendsales lige nu.

Og husk, at sætter du 3 forårs-items til salg senest på torsdag 29. februar, er du med i konkurrencen om 3 x fri fragt til Trendsales!

Sneakers

Foråret er lige om hjørnet, hvilket er det perfekte tidspunkt at købe nye sneakers på – og samtidig få solgt ud af sin egen samling. Så har du et par, der fortjener at blive luftet lidt mere, er det måske tid til at få solgt dem videre?

Læs supersælger, Crazyasiakid, bedste råd til at få solgt sneakers på 24 timer lige her.

Læderjakker

Alt i læder trender lige nu – men især læderjakken er en populær forårsjakke. Og måske har du en hængende bagerst i skabet, om du aldrig får brugt? Sæt den til salg nu og optimér dine chancer for at få solgt den populære læderjakke.

Spidse ballerinaer

Ballerina-skoen er intet nyt fænomen i modebilledet – og måske kastede du dig selv ud i hypen, men må indse, at du ikke får gået med skoene alligevel. Her er vores råd: sælg dem på Trendsales nu. Især den spidse udgave er ekstra populær for tiden.

Forårskjoler

Interessen for forårskjoler på Trendsales er stødt stigende, hvilket giver god anledning til at få sorteret ud i sine egne kjoler.

Vi har skrevet en artikel om alle de ting, du bør vide om at tage gode billeder af dine annoncer, når du skal sætte til salg på Trendsales. Læs mere her.

Forårsjakker

I forlængelse af forårskjoler og læderjakker er forårsjakker helt generelt også begyndt at bliver et populært emne på Trendsales. Alt fra denim til trenchcoats.

Solbriller

Solen er så småt begyndt at titte frem fra sit vinterskjul. Og lige så snart solens stråler rammer os, er det ikke en dum idé at få kigget sine solbriller igennem. For lad os være ærlige – har man virkelig brug for mere end et enkelt eller to par? Sælg resten videre på Trendsales.

Kasketter

Fra New Era og Von Dutch til Wood Wood og Supreme. Kasketter er en sikker vinder at sætte til salg, når foråret nærmer sig. Og så er det et af de ting, der er allernemmest at tage billeder af.

Sportstøj

Frostgraderne bliver så småt slået hjem af solstrålerne, og derfor er der flere, der får begivet sig udenfor for at træne. Vi ser generelt en større interesse for sportstøj på Trendsales – og måske kom du kun afsted i træningscenteret en enkelt gang og ligger derfor inde med en masse træningstøj, du ikke får brugt.

Trendsales Special Edition Market søndag 3. marts 2024

Trendsales Special Edition Market søndag 3. marts 2024

12 boligfund, vi drømmer om lige nu

12 boligfund, vi drømmer om lige nu