Categories


Authors

5 trends, vi kommer til at se meget mere af i 2024 – og som du skal sætte til salg

5 trends, vi kommer til at se meget mere af i 2024 – og som du skal sætte til salg

Vi abonnerer ikke rigtigt på idéen om, at noget er ‘inde’ eller ‘ude’ i modebilledet. Hvis man personligt er vild med en trend eller et bestemt stykke tøj, er der stor værdi i dette, og vi prøver ikke på at få dig til at tænke anderledes.

Men når det så er sagt, er vi netop trådt ind i et nyt år, og derfor har vi i den forbindelse fået øje på et par trends, som vi er begejstrede for at hoppe med på her i 2024. Så lige meget om du er enig eller ej, spår vi at følgende trends får lidt større interesse på secondhandmarkedet i det kommende år – og derfor er det måske nu, du skal sætte disse trends til salg, hvis de gemmer sig i din garderobe?

Farverige sneakers

Selvom sneakers i neutrale farver stadig er populære, er vi sikre på, at interessen for de farvede modeller kommer til at være stødt stigende i det kommende år. Vi har især øje på Adidas Gazelle, Asics & Onitsuka Tiger.

Hvis du ikke får brugt din farverige sneakers, kunne det derfor være nu, du skulle til at få solgt dem videre på Trendsales?

Fake fur

I år drømmer vi om en lidt mere ekstravagant garderobe, og her tænker vi specifikt på jakker i imiteret pels. Alt fra vildt leopardprint til neutrale farver har vores interesse.

Måske har du en gammel pels fra 2007 liggende nede i kælderen? Så var det måske på tide at få støvet den af. Hvis ikke til dig selv – så måske til en ny glad ejer på Trendsales?

Skjorter

Der er intet nyt under solen, når det kommer til skjortens popularitet. Men ikke desto mindre forsvinder dens storhedstid ikke lige foreløbig. Her snakker vi både om de helt klassiske figursyede, hvide skjorter til de pastelfarvede med nålestriber.

Og til dig, der har alt for mange skjorter. Skynd dig ind på Trendsales og få sat dem til salg.

Klassiske & sorte tasker

Den lille sorte går aldrig af mode – heller ikke når det kommer til tasker. Vi er begyndt at drages af den helt elegante, klassiske model, som matcher et hvert outfit.

Måske har du et hav af disse tasker liggende – så er det her dit tegn til at få sorteret ud i dem og få solgt dem, der ikke bliver brugt.

Sølv halskæder

Selvom mange af os aldrig rigtig har forladt sølv-trenden bag os, kom den frem med fuld kraft i 2023 – og vi ser den ikke være ude af vagten igen lige foreløbig.

Måske er du mere vild med guld – eller også kan du ikke længere lukke smykkeskrinet? Så har du i hvert fald læst her, at du med stor fordel kan sælge dine sølv halskæder på Trendsales.

14 vintage bælter, som du kun kan finde secondhand

14 vintage bælter, som du kun kan finde secondhand

Der er lige knapt 5.000 sølv-halskæder på Trendsales – her er 16 af vores favoritter

Der er lige knapt 5.000 sølv-halskæder på Trendsales – her er 16 af vores favoritter