Categories


Authors

8 farver, vi tror på, i 2024 – og som du kan finde secondhand

8 farver, vi tror på, i 2024 – og som du kan finde secondhand

Vi har prøvet at forudse, hvilke farvetendenser vi kommer til at se meget mere til i 2024. Det er svært at sige, om vores forudsigelse kommer til at holde stik – men ikke desto mindre har vi fundet 8 farver, som, vi regner med, bliver en stor del af modebilledet anno 2024.

Lige meget om du er til de neutrale farver, som du kan matche med alt – eller du mere er til dominerende farver, så lover vi dig, at der nok skal være en farvetone lige i din smag.

Chokoladebrun

90’er farven har overtaget alle beklædningsgenstande på en måde aldrig set før. Vi taler støvler, tasker, sko & tøj. Alt sammen i den dybe, brune farve – bare spørg modehuse som Loewe, Gucci & Max Mara.

Pistaciegrøn

Sidste år viste grøn sig at være en af de største farvetendenser – og de grønne nuancer spirer stadig frem i bybilledet. I 2024 bevæger farven sig hen i en lysegrøn tone, der kan beskrives som en pistacie nuance.

Shiny sølv

En af de største comebacks de seneste sæsoner må være farven sølv, der i mange år har levet et liv i skyggen af guld. Hvis du er en af dem, der allerede har købt en masse i sølv, vil det måske glæde dig at høre, at farven ikke er på vej væk lige foreløbig.

Svag lyseblå

Hele det blå farvespektrum er tydeligt i modebilledet lige nu, men især denne specifikke nuance af lyseblå fik vores opmærksomhed. Den kan sagtens styles med en række vovede kontrastfarver, som gør den let at implementere i garderoben.

Mørkegrå

Selvom grå ikke rigtigt kan betegnes som en trend, er den stadig værd at bemærke i år. Farven er tidløs og klassisk og er derfor en genial farve at investere i, da en masse pieces i den mørke farve holder år efter år.

Næsten gul

Den er ikke helt gul – og i noget lys kan farven syne beige og i andre mere som en cremet hvid. Den næsten gule farve er sofistikeret og stille i sit udtryk – og det er netop det, vi er mange, der elsker den for.

Postkasserød

Lyserød har været på alles læber i løbet af 2023, men jo tættere vi er kommet på 24, desto mere har vi set et skift mod røde nuancer i stedet. Vi spår at den røde farve forbliver et taleemne året ud.

Snehvid

Ligesom med grå er hvid ikke som sådan en trend – men en sand, tidløs klassiker. Men det er også heri vi finder farvens power. Vi ser flere og flere style den hvide farve lag på lag.

8 tendenser fra modeugen, som du kan shoppe secondhand

8 tendenser fra modeugen, som du kan shoppe secondhand

Trendsales Fashion week: Fri fragt på alle brands fra modeugen 2. februar 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på alle brands fra modeugen 2. februar 2024